MAGYARANIME
Kihagyás...
blog-image lazyload

Magyar Anime csapata és megalakulása


Az oldalunk 2020. december 12-én indult azzal a céllal, hogy összegyűjtsük a magyar felirattal rendelkező anime szériákat, illetve filmeket egy helyre. Nálunk a legfontosabb az, hogy minél több emberhez eljusson az anime a lehető legjobb minőségben és élvezhető körülmények között. A rendszerünket folyamatosan fejlesztjük és próbálunk a lehető legtöbbet nyújtani a felhasználók számára. Sokszor ez nem sikerül, mivel a videómegosztó portálok néha lekorlátozzák a lehetőségeket. Emiatt elnézést kérünk, de mindig törekedünk a legjobb megoldásra. A rendszerünk automatikusan minden harmincadik percben átnézi a videómegosztó portálokat, hogy került-e fel új rész. Amennyiben elérhető a következő rész az adott szériából vagy filmből magyar felirattal, azt hozzáadja az adatbázisunkhoz és párosítja a feltöltő nevével. Jelenleg több ezer anime széria van az adatbázisunkban, amit folyamatosan bővítünk tovább. Amennyiben problémád adódna az oldallal kapcsolatosan akkor a megadott email címen vagy a hibajelentés fülben elérsz minket! Hálás köszönetünk azért, hogy mindig vannak olyanok akik nálunk néznek animét! Reméljük továbbra is eleget tudunk tenni a felhasználók igényeinek.

Kellemes és problémamentes anime nézést kíván a Magyar Anime csapata!

Kérjük, amennyiben tetszik az oldalunk működése csatlakozzatok a közösségünkhöz Facebook és Discord platformon is!


Jogi nyilatkozat!


1., A magyaranime.hu nem felelős az oldalon megjelenő tartalmakért. A weboldalon megjelenő videókat, képeket, zenéket és más tartalmakat az oldalunk tulajdonosa nem birtokolja vagy tárolja. Az összes videó, kép, zene (beleértve az oldal logóját is) egy harmadik fél weboldaláról származik.
2., A magyaranime.hu nem tölt fel szerzői jogokkal védet tartalmakat a saját szerverére, illetve nem tölt fel harmadik fél weboldalára, valamint nem tárol linkeket a weboldalon. A magyaranime.hu csupán a harmadik felek weboldaláról származó linkeket jeleníti meg egy olyan felületen, amely a felhasználók kényelmét szolgálja (beleértve a harmadik felek oldaláról származó reklámok és nyomkövetők blokkolását).
3., A magyaranime.hu csak lejátssza az olyan weboldalak linkjeit, mint például az indavideo.hu, eltávolítja a hirdetéseket, majd beágyazza ugyanazt a tartalmat, amelyet a korábban említett harmadik felek töltöttek fel.
4., A magyaranime.hu oldalon való böngészés során egy videó linkjére kattintva Ön egy harmadik fél által feltöltött és tárolt tartalmat tekinthet meg, így a magyaranime.hu nem vállal felelősséget ezekért a tartalmakért.
5., Minden itt megjelenített védjegy, videó, kereskedelmi név, szolgáltatási védjegy, szerzői jogokkal védett tartalom és logó a megfelelő tulajdonoshoz/céghez tartozik. A magyaranime.hu nem felelős azért, amit a harmadik felek a saját weboldalukra töltenek fel.

Arra kérjük a szerzői jogok tulajdonosait, hogy ismerjék fel, hogy a beágyazott videók a fentebb említett különböző weboldalakról származnak. Ha Ön bármilyen jogi problémába ütközik, akkor kérjük, vegye fel a kapcsolatot a megfelelő média tartalom tulajdonosával / szolgáltatójával.

Kapcsolatfelvétel

Ha Ön bármilyen más jellegű okból szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, akkor kérjük írjon a következő email címre: info@magyaranime.hu