MAGYARANIME
Kihagyás...
profilkep

Mentor

Egy háttérben meghúzódó, csendes csapattag vagyok. Amikor már én beleszólók valamibe akkor ott nagy a gond. Szerencsére ritkán szokott előfordulni. Anime iránti „tudatos” szeretetem még az Animax csatorna indulásakor, a Bleach szériával kezdődött. Természetesen előtte is néztem animét (pl.: Dragon Ball), csak akkor még „mese” kategória volt számomra ez a műfaj. Gyorsan eljutottunk oda, hogy a Mondo magazint is havi szinten megvásároltam. A webfejlesztés és szerver üzemeltetés az oldal indulása előtt is érdekelt és vonzott. Az oldal elindulásának egyik fő oka az, hogy meguntunk a 20 oldalon való regisztrációt a barátokkal, illetve a videómegosztó portálokon lévő keresgélést. Ezután már hamar meg is lett az ötletünk, egy automata linkgyűjtő oldalt létrehozni, a gyorsabb és élvezhetőbb anime nézésére. A weboldal fejlesztése a fő tevékenységem a csapatban, de természetesen mindent megoldok, amit éppen szükséges.
profilkep

Cuntor

Üdv,
Mint azt már sokan tudjátok, az Akio Fansub csapata egy része a megmaradt Anime Hungary csapatából való, illetve az új tagokból áll. Számunkra a tárhelyet, weboldalt és egyéb programozásokat a Magyar Anime biztosítja, akiket jelenleg Partnerként kezelünk. Innen is nagyon szépen köszönöm a csapat nevében Mentornak, hogy ezt lehetővé tette nekünk. A 2023 tavaszi szezont már Akio Fansub névvel kezdtük, igaz kicsit kevesen voltunk, de folytatni szeretnék még így is a többiek. Viszont a 2023 nyári szezontól kezdve szeretnénk komolyabban fejlődni. Én Cuntor volnék a csapat jelenlegi vezetője. Elég kevés fordításom van jelenleg. Első animém a Death Note volt és emiatt szerettem meg az animéket.
profilkep

Ecsi

Üdv mindenkinek, a Magyaranime Fő-Szerkesztője vagyok! Már jó pár éve animézek és imádom a műfajt. Bár mostanára igen válogatós lettem. Kedvenc animém nem igazán akad, szóval MAL-on Ecsi néven lehet jelölni. Szeretném, hogy egy helyen össze legyen gyűjtve az összes anime, egy könnyen kezelhető felületen, jó minőségbe és erre törekszem én meg a csapatom is.
profilkep

Keima

Szia! Keima vagyok, az időm nagy részét anime nézéssel és játszással töltöm, de kedvenc italom elfogyasztása egy bárban sem áll messze tőlem. Remélem, a csapat hasznos tagja leszek.
profilkep

Azuli

Üdv! Azuli vagyok, aktív animés, napiszinten csekkolok minden megjelenő részt a szezonban ebből jött az ötlet, hogy itt szezonos szerkesztő legyek, kedvenc szériám az Overlord.
profilkep

Tojas_nokedli

Üdv! Kb 10 éve nézek animét és nagy kedvelője vagyok rengeteg szériának, különösen nem tudok kedvencet mondani de ha mondanék akkor a Bleach-et kedvelem.
profilkep

Shamage

Egy ember - állatbarát típusú vagyok és mindenkivel próbálok kijönni. Igyekszek mindenben, amiben tudok segíteni.
Nagyon szeretem az animéket ám nincs konkrét kedvenc típusom - minden, ami megtetszik, megnézem, de a lényeg az, hogy animékkel ki tudok kapcsolódni.
Nemrégiben azt kívántam, valahogy tudjak segíteni az MagyarAnime csapatnak, hogy a frissen megjelent animék minél hamarabb elérhetőek legyenek az oldalon.
A sors is azt akarta, hogy ez sikerüljön!
profilkep

Lara

Sziasztok Lara vagyok 2002-óta nézek animét, nagyon sokféle stilust szeretek igazán nagy kedvencem nincs (bőség zavara ? )
profilkep

Kuru

Szeasz, csak annyit kell tudni rólam, hogy eléggé szókimondó vagyok és valakit mindig sikerül ezzel megsérteni. Ami engem nem nagyon érdekel. Szóval ha nem szereted az ilyen embereket, csak hagyj békén.
profilkep

G4R-

Sziasztok, Gábor vagyok!
Érdemes annyit tudni rólam, hogy sokáig nem szerettem az animéket, de egyik haverom rávett azóta imádom őket főleg az echii animéket az a best. Ez olyan 3-4 éve tart és remélem életem végéig szeretni fogom az animéket, bár ez nem kérdés és ezért is jöttem segíteni a MagyarAnimésekhez, hogy egy oldalon minden anime a saját nyelvünkön meg lehessen találni. Egy dolog még rólam, hogy ha bármi van megpróbálok segíteni!
profilkep

Grimm

Sziasztok!
Grimm vagyok, szerkesztőként tevékenykedem a MagyarAnime oldalon. Már egész fiatalon animéket néztem, az első ilyen, amit igazán megszerettem az a Dragon Ball és a Tsubasa kapitány volt.
Pár éve már gondolkoztam, hogy szabadidőmben animékkel foglalkozzak valamilyen formában, így mostanra sikerült rávennem magam, hogy ténylegesen akarjam is dolgot.
Animék terén igazából mindent megnézek, amely egy kicsi érdeklődést is kivált belőlem.
profilkep

Jani

Nem régóta vagyok az anime világában, de már elsőre is beszippantott. Az első animém még a Marimashita Iruma Kun volt, és azóta volt pár a listámon. Emellett érdekelnek a videójátékok felszín alatti történetei is. Remélem hatékony tagja leszek az MA csapatának.
profilkep

Stay on me

Másfél éve követem rendszerességgel a megjelenő szériákat, 1 éve MagyarAnimén. Mindig is szerettem volna valamivel segíteni az oldalt, így próbálkoztam bekerülni az oldal csapattagjai közé és mostanára sikerült is mint Linkgyűjtő. Ezzel a Szerkesztők munkáját könnyítem meg így az oldalon lévő animék száma bővül, amivel a látogatók javára járunk.
profilkep

DarkestShard

Hali! Gyuri vagyok az egyik uj Magyar Anime adatgyüjtője! Igazábol olyan 5-6 éve vagyok az animék világában azon belül is ecchi animékel kezdtem azok közül is a kedvencem a High School DxD.
De volt egy pont miután nem válogattam az animék közt és ami szembe jött velem azt meg néztem de ezzel mai napig így vagyok,1-2 éve elkezdtem a mangák és manhwák felé nyitni azokon belül is a kedvencem a Wind Breaker.
Mindig is szerettem volna valamivel segíteni az oldalt, így próbálkoztam bekerülni az oldal csapattagjai közé ami szerencsére sikerült is. Kicsit visszahúzódó típus vagyok, így magamtól nem feltétlenül kezdek beszélgetéseket.
Ha bármilyen segítség kell akkor nyugodtan lehet engem keresni amiben tudok segítek.
profilkep

Sivatagi_Rohamkocka

Hali! István vagyok egy új adatgyüjtö. 25 éves vagyok,olyan 8-9 éve animézek aktivan és olyan 2-3 éve mangákat is olvasok olykor. Kedvencem a Solo Leveling es a The Eminence In Shadow animék térén minden müfajt megnézek és általában a szezonosokat is követem folyamatosan.
profilkep

neotibicsoki

Sziasztok! Egy egyszerű Adatgyűjtő, Tibi vagyok. Bár már közel másfél éve itt vagyok, valószínűleg nem ismersz. Sokféle animét szoktam nézni, de - mint Fő-Szerkesztő urunk - eléggé válogatós vagyok. Emellett nehezen tudok várni az animék lefordítására is. Van egy dolog az animékkel kapcsolatban, amit egyáltalán nem kedvelek: a fan service. Amikor meglátok egyet, általában morzekódokat vések a szemembe. Ha bármi problémád van, azt Adminisztrátor sztárunknak jelezzétek!
profilkep

Marcisz

Hello Marci vagyok. kb 4-5 éve nézek animét a kedvencem a The Eminence In Shadow.
A hobbim a programozás és sportolás. Nagyon nyugodt vagyok és kedves mindenkivel kitudok jönni.
Nem szeretek beszélgetést kezdeményezni csak ha nagyon muszáj.
profilkep

Andro

Négy - öt éve animézek, főleg kikapcsolódás szinten, így szeretem ha könnyen átlátható és rendszerezett helyen nézhetem az animéket. Így sodródtam egy idő után a Magyar Anime oldalára, ahol eleinte csak a szezonális animéket, majd a befejezett animéket is itt kezdtem el nézni. Személyes véleményem, hogy minél több nyelven beszélsz annál szélesebb a világ amiben élsz, de megértem azt is, hogy ez nem mindenkinél van így. Ebből kiindulva szeretném a saját képességeimhez mérten, ebből a szélesebb világból áthozni amit csak lehet.
profilkep

PrinceLino

Hali Flóra vagyok 18 éves, kb. 4-5 éve kezdtem el animét nézni. Mindenféle animét szeretek, kivétel amit nem. Introvertált és visszahúzódó vagyok, nem szeretek beszélgetést kezdeményezni, de ha valaki más kezdeményez akkor szívesen beszélek.
profilkep

Csenge

Sziasztok! Csenge vagyok, a Magyar Anime egyik Adatgyűjtője. Körülbelül 6 éve nézek animéket, azonban a mangák terén még aránylag újnak számítok. Ha mangáról vagy animéről van szó, elég válogatós vagyok a rajzolási stílusok tekintetében. Mikor megláttam a hirdetést a Magyar Anime Discord szerverén egyből arra gondoltam, hogy szeretnék Adatgyűjtőnek jelentkezni, ugyanis jó lehetőségnek találtam önmagam fejlesztésére. Kicsit visszahúzódó típus vagyok, így magamtól nem feltétlenül kezdek beszélgetéseket, de szívesen beszélgetek bármiről és szeretek segíteni másoknak, úgyhogy nyugodtan keressetek meg a szerveren!