9
50 547

Kanojo, Okarishimasu

[ID#53] Rent-a-Girlfriend
75 Értékelés

A húszéves főiskolai hallgató, Kinoshita Kazuya, borzasztóan érzi magát, miután barátnője egy másik srác miatt dobta őt. A szerencsétlenség után Kazuya úgy dönt, hogy a Diamond nevű mobilos alkalmazással bérel magának egy tökéletes barátnőt… Ezután Kazuya találkozik az elbűvölő Mizuhara Chizurával, és azt hiszi, hogy végre megtalálta álmai lányát. Az első randi jól is sikerül, de Kazuya meglesi Mizuhara adatlapját, és egy negatív kommentet talál, ami feldühíti. Az üzenet hatására a feldúlt Kazuya úgy véli, hogy Chizuru csak az emberek szívével játszik, és negatív értékelést ad neki. (Persze hősünk nem gondol bele, hogy ez a bérelt barátnők feladata…) A második találkozás után csúnyán összevesznek, és Chizuru felfedi a valódi, pimasz szemelyiségét, de ekkor megtudja Kazuya, hogy a nagyanyja kórházba került, és ezután elmennek Chizuruval a kórházba. A kórházban kiderül, hogy nincs komoly baja nagyanyjának, de a nagyi azt hiszi, hogy Kazuya végre talált egy komoly barátnőt, ami mindig is a kívánsága volt. Mivel nem tudják elmondani neki az igazat, Kazuya és Chizuru hamis kapcsolatba kerülnek és úgy viselkednek, mintha valóban szerelmesek lennének. Természetesen Chizuru ugyanúgy marad a bérelt barátnő továbbra is, ami bonyodalmakhoz fog vezetni..

  • Típus: Sorozat
  • Állapot: Befejezett
  • Megjelenés: Jul 11, 2020
  • Epizódok: 12 / 12
  • Értékelés: 4.77 / 5 (75 értékelő)
  • Műfajok: Komédia, Romantikus, Iskolai, Fiúknak,
Kapcsolódó művek
Hozzászólások
Tacci
Tacci - 3 hónap, 18 nap, 19 perc

Valaki ehhez hasonló animét ? Imádtam

pokman
pokman - 3 hónap, 18 nap, 9 óra, 42 perc

@Tacci őszintén szólva elég sok hasonló van , mondhatni rengeteg , én a leggyorsabb megoldásnak a google angol nyelven levő keresését javaslom mivel a legtöbb anime címére nem emlékszem (ami nem meglepő több mint 1000 anime és 100 manga után).

Tacci
Tacci - 3 hónap, 18 nap, 9 óra, 21 perc

Imádtam . Elkezdtem este és reggelig megnéztem mind a 12 részt ! Ha valaki tud nyugodtan írjon. ("A buny girl " ) is hassonló volt azt láttam az is tetszett .

Tacci
Tacci - 3 hónap, 18 nap, 9 óra, 15 perc

@pokman nagyon durva amit írtál , 0_0 így nem csodálom hogy nem tudsz. Azért kérdezném így a többieket , mert nagyon sok igen , ... de ha valaki ajánl valamit akkor az az lesz ami megfogta és lekötötte. :) De sajna sok mellényulás is van....

Hensi
Hensi - 3 hónap, 18 nap, 8 óra, 56 perc

@tacci oregairu is hasonló azt én imádtam vagy domestick girlfriend vagy még the quintessential quintuplets ezt a 3 animét imádtam

Tacci
Tacci - 3 hónap, 18 nap, 8 óra, 52 perc

@Hensi köszi meg nézem ;)

rapunzel
[Lektor] Rapunzel - 2 hónap, 23 nap, 6 óra, 45 perc

alig várom , hogy a silent voice után belekezdjek c:

Sens0r
Sens0r - 19 nap, 2 perc

Ez a legjobb anime , amit valaha láttam. Szétröhögtem magam :D

CapaVadasz
CapaVadasz - 16 nap, 7 óra, 8 perc

Zseniális , imádtam. Volt csomó helyzet/pillanat amin jót hahotáztam. :)