164
392 679

Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute

[ID#2851] The Eminence in Shadow
444 Értékelés

Az emberek általában olyanok szeretnének lenni, mint a nagy hősök, vagy ördögi gonosztevők— de Kagenou Cid nem ilyen. Ő a háttérből irányító lángelme szeretne lenni, akinek a cselszövései vezérlik az egész történetet. Előző életében, a modern-kori Japánban nem tudta elérni a céljait. De most, a mágia világában meg fogja mutatni az árnyék valódi nagyszerűségét!

Cid csak egy átlagos háttérfiguraként éli az életét, ám a felszín alatt embereket toboroz (ál)szervezetébe, az Árnyékkertbe, hogy leszámoljon az árnyékban leselkedő titokzatos szektával. Cid rengeteg improvizálás során sikeresen vezeti (ál)szervezetét az aljas (mégis meglepően létező) Diablos Szekta ellen.


[Adatlapot fordította: Hietetlen]

 • Típus: Sorozat
 • Állapot: Folyamatban
 • Megjelenés: Oct 2022
 • Epizódok: 18 / 20
 • Értékelés: 4.79 / 5 (444 értékelő)
 • Műfajok: Akció, Komédia, Fantázia,
 • Megj. nap: Vasárnap
 • Minőség: HD
 • Megtekintések: 392679
 • Animeinfo: MyAnimeList
 • Előzetes: Youtube
FANSUBOK ADATLAPJAI:
⚡ AnimeHungary.huMuteki FansubNaruto-Kun.huAnimeGun Sub
⚡: Partner vagy Saját fordítás
Hozzászólások
DuplaT
DuplaT - 21 nap, 14 óra, 53 perc -

Még annyit hozzáfűzve , hogy az anime egy gyönyörű kirakós amit nagyon nem is titkol mert az outróban is benne van. Mint kritikus ember én azt mondom hogy ez megérdemli az 5 csillagot. Iletve a 10 ből a 10 pontot. Nincsenek benne hiányosságok legalábbis szerintem. szépen bontakozik kifele és hálistennek nem elkapkodott rohamtempóban. A kommunikációja is inteligensebb a hogyámonyos anime-animétől. Csak néha húz vissza klisébe de az is gyakran a poén vagy erőfitogtatás

Martinvgk
Martinvgk - 21 nap, 7 óra, 47 perc -

Valaki tud ajánlani hasonló animéket?

Levente2222
Levente2222 - 21 nap, 6 óra, 18 perc -

@Martinvgk talán az "Overlord" az ami még hasonlít vagy talán a "Sekai saikou no ansatsusha , isekai kizoku ni tensei suru" de még van egy pár hasonló

ValyaSenpai
ValyaSenpai - 2235 perc -

Nem vagyok valami nagy kritikus , de szerintem kibaszott jó az anime , rengeteg animét láttam , legalább2éve nem szórakoztam ilyen jót animén , ha lehetne 5-nél jobb értékelést adni , lazán adnék is , aakinek nézendő listán van ne habozzon elkezdeni.

Arnar
Arnar - 219 óra, 12 perc -

Ha valami ehhez hasonlót keresel , akkor szerintem az "One punch man" , bár nem isekai.

Kivagyken
Kivagyken - 19 nap, 16 óra, 45 perc -

Sekai Saikou no Ansatsusha , Isekai Kizoku ni Tensei Suru talán hasonlló

DemonEmperor0
DemonEmperor0 - 17 nap, 3 óra, 14 perc -

Meglepő , hogy mennyire szeretik ezt a jóhangon is max 6-7/10 es cuccot.

csabiht
csabiht - 17 nap, 3 óra, 3 perc -

de nem veszitek észre kezd kicsit unalmasá válni

hererak
hererak - 17 nap, 1 óra, 39 perc -

Mindig a legjobb részeknél fejezik be:(

hererak
hererak - 17 nap, 1 óra, 35 perc -

@csabiht Épp ez a jó. Kap az ember egy kis időt , hogy leülepedjenek a történések aztán újra beindul. Btw olvastam a mangát és hidd el nem lesz ez unalmas. Csak ne türelmetlenkedj.

hererak
hererak - 17 nap, 1 óra, 29 perc -

@DemonEmperor0 Az első 10 részt kapásból nem is követtem. Úgy voltam vele , hogy ezis egy tipikus isekai ami már a könyökömön jön ki. Aztán rászántam magam és valami megfogott benne. Nem egy világbajnok a manga sem , viszont szórakoztató.

Feketekorbacs
Feketekorbacs - 16 nap, 23 óra, 42 perc -

Van oka annak , hogy Perverz Seggfej neve le lett fordítva , másoké pedig nem , vagy csak néha , hol igen , hol nem , mint Aranyé?
Elég idegesítő az , hogy az anime névadási mintázatába (karakter -> "rendes" neve van -Alexia , Cid , Alpha , Annarose , Quintus- mellékkatakter -> beszélő neve van -Perverz Seggfej , Eccerű Embör , Táncsak Győző , Bivalyfej Béla- a fordító belenyúl.

biggreenpig
[Fordító-Átnéző] Avenger - 16 nap, 233 perc -

@Feketekorbacs a nézők fele nem tudná , hogy mi van a beszédes név mögött , ezért szerintem helyes lefordítani. Bár én mondjuk csak zárójelbe írnám az első előfordulásakor.

mikroman
mikroman - 16 nap, 19 óra, 59 perc -

Azért abban a beszélgetésben nem ütött volna eredeti nyelven magyarként fogyasztva (és nem értve a japán szavakat) a "Seggfej-dono" :)

Feketekorbacs
Feketekorbacs - 16 nap, 18 óra, 8 perc -

@Avenger , a kérdés igazából úgy szól , hogy miért nincs a többi is lefordítva... :)

Paparusz
Paparusz - 16 nap, 14 óra, 41 perc -

ÍGY..ÍGY..Ez egy nagyon jó kérdés..... Ez egy szuper jó anime ami 10/10-es. Engem is érdekelne miért nincs fent a többi része lefordítva tegnapelőtre.??? Sőt már a második évadnak is itt kéne lennie rég , az nem kifogás hogy még nem jött ki... XD Egyébként köszönöm a fordítóknak a munkájukat....

ronaldroni
ronaldroni - 12 óra, 22 perc -

A mangát hol tudom elolvasni?? Esetleg magyarul mert nem birok várni vele , anyira megtetszett a sorozat hogy nekem nehezemre esik várni a részeket hétről hétre.. Ahogy megnéztem , az első részt úgy végig néztem mind a 17-részt.. Nagyon jó isekai anime...

Petykesz
Petykesz - 11 óra, 50 perc -

sziasztok kérdésem lenne hogy csak 20 rész lesz és lezárják az egészet vagy lesz több évad még?

Warusz
Warusz - 152 perc -

Nem rossz sorozat. Bár úgy érzem 3 rész alatt a befejezése össze csapot lesz. Amit még sajnálok , hogy a hölgy szereplők alig alig kapnak jelenetet. Pedig nem egy van akit szívesen látnék többet ,

Arnar
Arnar - 9 nap, 17 óra, 51 perc -

@Petykesz
Egyenlőre
nincs hír folytatásról , de ha a light novel-t vesszük lapul , akkor még 1 évadra való anyag van.

Arnar
Arnar - 9 nap, 17 óra, 37 perc -

A nevek fordítását én se értem , de Cid barátait is le lehetne fordítani a poén kedvéért: Po Tato - Krump Lee , Skel Etal - Csont Ika :)

Kadam396
Kadam396 - 6 nap, 15 óra, 21 perc -

A főhős testvére meg kell hagyni , elég kevés szerepet kapott.
Bár én szerintem egy jó karakter

Shadowlev
Shadowlev - 1 nap, 22 óra, 1 perc -

Nővér eléggé brocom és yandere keveréknek tűnik.

Deriel
Deriel - 1 nap, 227 perc -

Egyre nyomorultabbnak találom a főhőst. Úgy veszem észre , mintha a két külön személyiségre nem csak rájátszana. Kapucnis fekete ruhában ő a kemény srác , civilben meg egyre jobban lúzeresedik.