stream-lab-image

Bakemono no Ko

The Boy and the Beast

  • PG-13 - 13 éves vagy idősebb


  • Film
  • Anime
  • Jul 11, 2015
  • Summer 2015

Műfajok: Kaland, Természetfeletti,
Köszönetek száma: 0
4.95 / 5 (37 értékelés)

Két lélek, akik nagyon különböző életet élnek, egyedül és elszigetelten vándorolnak a saját világukban. A kilencéves Ren számára az utolsó embert, aki valamilyen formában kedvesen bánt vele, megölték, és a családja maradék része is elkerüli. Szülők, igazi család nélkül, és mivel nincs hová mennie, Ren Shibuya zűrzavaros utcáira és sikátoraiba menekül. A sikátorok kanyargós utcáin keresztül Ren belebotlik a megfélemlítő Kumatetsuba, aki elvezeti őt Shibuten szörnybirodalmába.

Kumatetsu számára a fiú jelenti a lehetőséget, hogy ő legyen a jelölt a birodalom urának helyére, amint az visszavonul. Bár a harcban szinte verhetetlen, Kumatetsu hűvös személyisége miatt nincsenek tanítványai, akiket taníthatna, és nincs módja bebizonyítani, hogy méltó arra, hogy az Úr utódja legyen.

Noha a két félnek különböző céljai vannak, megegyeznek abban, hogy segítenek egymásnak, hogy elérjék azokat. Kumatetsu az elismerést keresi; Ren, akit most már Kyuuta néven ismernek, azt az otthont keresi, ami neki sosem volt. Ahogy telnek az évek, kezd kiderülni, hogy ők ketten több szempontból is segítik egymást, mint azt eredetileg gondolták. Talán mindig is kevesebb különbség volt köztük, egy fiú és egy szörnyeteg között, mint azt bármelyikük is gondolta volna.

[Írta: MAL Rewrite]


Egyéb keresési feltételek: Berniukasir Pabaisa, Biatulibestia, Childofa Beast, Der Jungeunddas Biest, El Nioyla Bestia, Elnenilabstia, Elnioylabestia, Klukvesvtper, Le Garonet La Bte, Le Garonetla Bte, Legaronetlabte, O Meninoea Besta, O Rapazeo Monstro, Poikajapeto, The Boyand The Beast, The Boyandthe Beast, bakeko, jdahannagirdi,

promo
Hozzászólások / Reakciók
Profilkép
Orsos6 - 2022.12.23 20:27:21

Szerintem jó és érdekesis a története nagy kár hogy nincsen fojtatása.

Profilkép
StarQueen - 2023.03.20 22:54:54

Nagyon jó film én csak ajánlani tudom

Profilkép
Ssakos - 2024.03.01 19:15:21

A legjobb film amit valaha láttam. Köszönöm a fordítást

Üzenetküldéshez bejelentkezés szükséges, vagy ehhez az adatlaphoz nem lehetséges a mai napon hozzászólni.