stream-lab-image

Fuuto Tantei

Fuuto PI

  • PG-13 - 13 éves vagy idősebb


  • 1. évad
  • Anime
  • Aug 1, 2022
  • Summer 2022

Műfajok: Akció, Dráma, Misztikus, Természetfeletti, Rendőrség, Férfiaknak,
Köszönetek száma: 0
4.60 / 5 (19 értékelés)

Fuuto városában a bűnözők egy USB-szerű eszközt a "Gaia Memories"-t használják, hogy szupererős szörnyekké, úgynevezett "Dopants"-okká változtassák magukat és pusztítást okozzanak az egyébként békés városban. Vannak azonban olyan hősök, akik szintén felhasználják a Gaia Memories-t, hogy megküzdjenek ezekkel a bűnözőkkel. Ezen hősök egyike a keménykezű, önjelölt nyomozó Shoutarou Hidari. Szellemes partnere, Philip segítségével átváltoznak, így lesznek ők Kamen Rider W – Fuuto város legendás hőse.

A Múzeum összeomlása után – a gonosz szervezet, amely sok fuutói bűncselekményért felelős - a Gaia Memories gyártása és forgalmazása leállt. A Gaia Memories maradványai azonban még mindig fellelhetők a társadalomban, és magas áron árulják őket a feketepiacon. Ezért, a Narumi Nyomozó Iroda két hőse továbbra sem pihenhet. Továbbra is bukkannak fel Dopants-ok, az ügynökség pedig egyre több olyan ügyfelet fogad, akik azt állítják, hogy természetfeletti jelenségeket tapasztalnak.

A feladattal járó teher ellenére, Kamen Rider W megígéri, hogy azoknak, akik ártanak Fuuto-nak, elkerülhetetlen, hogy elszámoljanak a bűneikkel.

[Írta: MAL Rewrite]
[Adatlapot fordította: Death4R]


Egyéb keresési feltételek: Detektif Futo, F U U T O P I, F U U T O P I, Futo Detective, Fuuto Detective, Fuuto P I, Fuuto Pi, Fto Tantei, Kamen Rider W, Kamen Rider W Fuuto Tantei, Thm T Thnh Ph Fuuto,

promo
Hozzászólások / Reakciók
Profilkép
[MA] Mentor - 2022.11.09 16:54:05

Javítva a 2 link

Profilkép
Kexxx - 2022.12.14 22:27:39

Jojo feelingem van tőle

Profilkép
PurhabJack - 2022.12.28 18:32:44

Számomra az év egyik legjobbja!

Profilkép
kutya - 2023.02.02 21:30:20

ez az anime fantasztikus imádom

Üzenetküldéshez bejelentkezés szükséges, vagy ehhez az adatlaphoz nem lehetséges a mai napon hozzászólni.