stream-lab-image

3x3 Eyes

  • R - 17+ (erőszak & trágárság)


  • 1. évad
  • Anime
  • Jul 25, 1991
  • Summer 1991

Műfajok: Akció, Fantázia, Horror, Romantikus, Démonok,
Köszönetek száma: 0
2.86 / 5 (6 értékelés)

A 3X3 Eyes, Yakumo Fuuji, egy fiatal férfi története, aki furcsa események sorozatán keresztül válik a 3-szemű démonfaj utolsó tagjának halhatatlan rabszolgájává. A démon felemészti a lelkét, hogy megmentse az életét, ezzel halhatatlanná téve őt. Ezután utazásba kezd a démonnővel, hogy megtalálják a módot, amivel emberré lehet válni. Természetesen nagyon sok bonyodalom adódik út közben, amiből az egyik az, hogy a démonnőnek kettős személyisége van, amiből az egyik már szinte fájdalmasan cuki, a másik pedig a megtestesült értelmetlen pusztító erő, valamint tovább bonyolítja a helyzetet, a kettejük között kialakuló románc.

[Adatlapot fordította: [MA] Death4R


Egyéb keresési feltételek: The Strange Storyofa Dream Sphere Dealer, The Strange Taleofa Dream Sphere Dealer, The Strange Taleofthe Dreamball Dealer, Yumeda Maya Kidan, Yumedamaya The Strange Taleofthe Dreamball Dealer,

promo
Hozzászólások / Reakciók
Profilkép
nemazvaggyok - 2024.04.05 05:25:59

Az angol szinkronhang nálam leverte a biztosítèkot, szó szerint fájt hallgatni. A törtènetről semmit nem tudok mondani, kb 30 másodpercig bírtam. Bár lehet, hogy ez csak nekem zavaró ennyire.

Üzenetküldéshez bejelentkezés szükséges, vagy ehhez az adatlaphoz nem lehetséges a mai napon hozzászólni.