Rólunk

Magyar Anime

Üdvözöljük az oldalunkon!

Az oldalunk 2020. december 12.-én indult azzal a céllal, hogy összegyűjtsük, a magyar felirattal rendelkező a anime szériákat illetve filmeket. A rendszerünk automatikusan minden harmincadik percben átnézi a videó megosztó portálokat került-e fel új rész. Amennyiben elérhető a következő rész az adott szériából vagy film magyar felirattal azt hozzáadja az adatbázisunkhoz és párosítja a feltöltő nevével. Ennek csak egy hátulütője van, bár ez nem mindenkit zavar, hogy nem mindig ugyan az lesz a feltöltő minden epizódnál. Sajnos vannak esetek, amikor az adott feltöltő csak 2-3 héttel később töltené, fel az adott epizódot ezt kiküszöbölve nem foglalkozunk, azzal ki töltötte fel. (Itt csak manuálisan nyulunk bele, ha nagyon rossz a fordítás / minőség.) Jelenleg több mint 320 darab anime projekt van az adatbázisunkban, amit folyamatosan bővítünk tovább.

Itt szeretnénk megjegyezni minden ami megosztásra kerül a videó megosztó portálokon az, nyilvánosan kihelyezhető bármely oldalra.

Kérjük, amennyiben tetszik az oldalunk működése kövessenek minket a facebook oldalunkon is! Magyar Anime Facebook


Partnereink

Fordító CsaptokHasznos LinkekKapcsolat


Email: info@magyaranime.hu

Amennyiben kérdése vagy észrevétele lenne az oldal müködésével kapcsolatosan, kérjük írjon nekünk a info (kukac) magyaranime.hu levelezési címre.


Honlapunk szabadon elérhető hálózati hivatkozások gyűjteménye. A hivatkozásokon keresztül elérhető tartalmak felhasználási jogával kapcsolatban jogi felelősség minket nem, kizárólag a tartalmat szolgáltató honlapokat, ill. tulajdonosait terheli.

animek.png

A MagyarAnime.hu csapata kijelenti, hogy nem rendelkezik illegális videó anyaggal szerverein. Minden az oldalon elhelyezett „embed” linkeken található videó anyagokat melyet harmadik fél töltötte fel az megosztó portálokra, ahol elfogadják annak szabad terjesztését és elhelyezését.

Mielőtt ránk írnál „enyém a videó, szedjétek le” üzenettel a következőket vedd figyelembe:

- Nem töltünk le semmilyen videó/felirat anyagot gépeinkre.
- Nem töltünk fel videó anyagot semmilyen tárhelyre.
- A videó anyag sosem volt a tied. (99%)
- Alapjáraton az animék feliratozása, majd közzététele kalózkodásnak minősül, hisz más szellemi tulajdonát “értékesítjük újra”, ezzel kárt okozva az anime eredeti forgalmazójának.
- „Nyilatkozom, hogy az általam feltöltött videó jogtiszta, rendelkezem a tartalom közzétételéhez szükséges jogokkal és engedélyekkel.”
- "A feltöltő minden felhasználó számára az egész világra kiterjedő, nem kizárólagos, jogdíjmentes engedélyt biztosít a saját művének a honlapon keresztüli elérésére, valamint a műnek a honlap valamely funkciója által lehetővé tett módon való felhasználására (többek között terjesztésére, módosítására, megosztására, beágyazására stb.)"
- A biztosított engedélyek a mű eltávolításáig érvényesek. (Ez után a videó elérhetetlenné válik.)
- A szerzői művek felhasználásának jogosságáért, a szerzők, illetve egyéb jogosultak felé a szerzői vagy egyéb jogcímen felmerülő díjak mindenkori megfizetéséért kizárólag a videó megosztó portálra feltöltő felhasználót terheli felelősség.

Mik a lehetőségek mégis ilyenkor? (Pl. A te csapatod által készített felirat van a videóban.)

- Felmész az adott videót tartalmazó portálra és a videó alatt található „jelentés” funkcióval jelented a videót.
o Amint jogosnak találják a követelésed törlődik a videó onnan, ezáltal a mi rendszerünkből is.
- Nem probléma, hogy megjelenítjük a videó, de szeretnéd látni a közvetlen linket az oldaladhoz.
o Nem probléma! Amennyiben bizonyítani tudod, hogy „tiéd” az adott tartalom abban az esetben a feltöltő nevéhez csatoljuk a linket is az anime széria adatlapján és a lejátszó alatt.
o Küldesz részünkre egy 468x60-as bannert és akár azt is eltudjuk helyezni az oldalon!
o https://magyaranime.hu/images/anime-watch.psd képet megszerkeszted, hogy a 2 fehér rész és a középen lévő kör nem mozdul el akkor azt is megjelenítjük a videó előtt.

Szeretnél partner lenni velünk?

- Ez sem okoz problémát. Küldesz részünkre egy 468x60-as bannert ezután mi elhelyezzük az oldalon a rólunk menüpontban linkkel együtt.

Kiemelt partnereink jelenleg:

- Astarosub csapata. (https://astarosub.hu/) Banner/Link elhelyezés
- Hentai-Slayers csapata (https://hentaislayers.hu/) Teljes menüpont az oldalon.

A videókat a következő videó megosztó portálokról „ágyazzuk (embed)” be magunkhoz: indavideo.hu, video.hu, dailymotion.com, mega.nz

Szerzői jogsértéssel vagy más panasszal kapcsolatban ezért az videómegosztó portáloknál van lehetőség eljárás kezdeményezésére. A videóanyagokat nem az oldal üzemeltetői töltik fel a megosztó portálokra! A videókban található felirattal kapcsolatosan a feltöltőnél tud érdeklődni. Amennyiben bármilyen fajta követelése lenne, vegye fel vele a kapcsolatot / jelentse a videót. A „halott” linkek automatikusan törlése kerülnek rendszerünkből.

A Mega.nz tárhelyen lévő videó anyagok sem képezik az oldal tulajdonát. Minden onnan elhelyezett linket a látogatóink küldtek el részünkre az adatbázis bővítése céljából.

Felirat fájlok (.srt, .ass) készítése és feltöltés továbbra is szabad mivel az a saját tulajdonnak minősül! A magyaranime.hu csapata által lefordított fájlokat elérhető tesszük, melyeket a felhasználók letölthetnek. Amennyiben olyan videó anyag kerül feltöltés a portálokra, amikben csapatunk munkája megtalálható azt 3. fél ötlötte fel, akihez nincs semmilyen közünk.