Rólunk

Magyar Anime

Üdvözöljük az oldalunkon!

Rólunk Az oldalunk 2020. december 12-én indult azzal a céllal, hogy összegyűjtsük a magyar felirattal rendelkező anime szériákat, illetve filmeket. A rendszerünk automatikusan minden harmincadik percben átnézi a videómegosztó portálokat, hogy került-e fel új rész. Amennyiben elérhető a következő rész az adott szériából vagy film magyar felirattal, azt hozzáadja az adatbázisunkhoz, és párosítja a feltöltő nevével. Ennek csak egy hátulütője van, bár ez nem mindenkit zavar, hogy nem mindig ugyanaz lesz a feltöltő minden epizódnál. Sajnos vannak esetek, amikor az adott feltöltő csak 2-3 héttel később töltené fel az adott epizódot. Ezt kiküszöbölve, nem foglalkozunk azzal, ki töltötte fel. (Itt csak manuálisan nyulunk bele, ha nagyon rossz a fordítás / minőség.) Jelenleg több ezer anime széria van az adatbázisunkban, amit folyamatosan bővítünk tovább.

Itt szeretnénk megjegyezni, minden, ami megosztásra kerül a videómegosztó portálokon, az nyilvánosan elhelyezhető bármely oldalon.

Kérjük, amennyiben tetszik az oldalunk működése kövessenek minket a facebook oldalunkon is! Magyar Anime Facebook


Jogi nyilatkozat!

A magyaranime.hu nem felelős az oldalon megjelenő tartalmakért. A weboldalon megjelenő videókat, képeket, zenéket és más tartalmakat az oldalunk tulajdonosa nem birtokolja vagy tárolja. Az összes videó, kép, zene (beleértve az oldal logóját is) egy harmadik fél weboldaláról származik.

A magyaranime.hu nem tölt fel szerzői jogokkal védet tartalmakat a saját szerverére, illetve nem tölt fel harmadik fél weboldalára, valamint nem tárol linkeket a weboldalon. A magyaranime.hu csupán a harmadik felek weboldaláról származó linkeket jeleníti meg egy olyan felületen, amely a felhasználók kényelmét szolgálja (beleértve a harmadik felek oldaláról származó reklámok és nyomkövetők blokkolását).

A magyaranime.hu csak lejátssza az olyan weboldalak linkjeit, mint például az indavideo.hu, eltávolítja a hirdetéseket, majd beágyazza ugyanazt a tartalmat, amelyet a korábban említett harmadik felek töltöttek fel.

A magyaranime.hu oldalon való böngészés során egy videó linkjére kattintva Ön egy harmadik fél által feltöltött és tárolt tartalmat tekinthet meg, így a magyaranime.hu nem vállal felelősséget ezekért a tartalmakért.

Minden itt megjelenített védjegy, videó, kereskedelmi név, szolgáltatási védjegy, szerzői jogokkal védett tartalom és logó a megfelelő tulajdonoshoz/céghez tartozik. A magyaranime.hu nem felelős azért, amit a harmadik felek a saját weboldalukra töltenek fel.

Arra kérjük a szerzői jogok tulajdonosait, hogy ismerjék fel, hogy a beágyazott videók a fentebb említett különböző weboldalakról származnak. Ha Ön bármilyen jogi problémába ütközik, akkor kérjük, vegye fel a kapcsolatot a megfelelő média tartalom tulajdonosával / szolgáltatójával.

Kapcsolatfelvétel
Ha Ön bármilyen más jellegű okból szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, akkor kérjük írjon a következő email címre: info@magyaranime.hu

animek.png

magyaranime.hu is not responsible for content displayed within the pages. Videos, Image, music and other content displayed on the site’s pages are not owned or stored by the author of the site. All videos, images, music (excluding the site logo) is taken from 3rd party sites.

magyaranime.hu doesn’t upload any copyrighted content to its own server or upload to any 3rd party servers and host the links on the site’s pages. magyaranime.hu merely displays links from 3rd party sites on the site with an interface for the convenience of the user (including blocking advertisements and trackers from these third party sites).

magyaranime.hu just crawls links from websites such as indavideo.hu and remove the ridiculous amount of ads using a few HTML and linking tricks, then magyaranime.hu links or embeds that same content that was uploaded by the previously mentioned third parties.

By clicking on any Links to videos while surfing on magyaranime.hu you watch content uploaded by third parties and hosted on third parties and magyaranime.hu can’t take the responsibility for any content hosted on other sites.

All trademarks, Videos, trade names, service marks, copyrighted work, logos referenced herein belong to their respective owners/companies. MagyarAnime.hu is not responsible for what other people are uploading to 3rd party sites.

We encourage all copyright owners, to recognize that videos embedded are from other various site like included above!. If you have any legal issues please contact appropriate media file owners / hosters.

Contact
If for any other reason you want to get in contact with us, use the following email address: info@magyaranime.hu


PartnereinkKapcsolatAmennyiben kérdése vagy észrevétele lenne az oldal működésével kapcsolatosan, kérjük írjon nekünk a info (kukac) magyaranime.hu levelezési címre.