Rólunk

Magyar Anime

Üdvözöljük az oldalunkon!

Az oldalunk 2020. december 12.-én indult azzal a céllal, hogy összegyűjtsük, a magyar felirattal rendelkező a anime szériákat illetve filmeket. A rendszerünk automatikusan minden harmincadik percben átnézi a videó megosztó portálokat került-e fel új rész. Amennyiben elérhető a következő rész az adott szériából vagy film magyar felirattal azt hozzáadja az adatbázisunkhoz és párosítja a feltöltő nevével. Ennek csak egy hátulütője van, bár ez nem mindenkit zavar, hogy nem mindig ugyan az lesz a feltöltő minden epizódnál. Sajnos vannak esetek, amikor az adott feltöltő csak 2-3 héttel később töltené, fel az adott epizódot ezt kiküszöbölve nem foglalkozunk, azzal ki töltötte fel. (Itt csak manuálisan nyulunk bele, ha nagyon rossz a fordítás / minőség.) Jelenleg több mint 320 darab anime projekt van az adatbázisunkban, amit folyamatosan bővítünk tovább.

Itt szeretnénk megjegyezni minden ami megosztásra kerül a videó megosztó portálokon az, nyilvánosan kihelyezhető bármely oldalra.

Kérjük, amennyiben tetszik az oldalunk működése kövessenek minket a facebook oldalunkon is! Magyar Anime Facebook


Kapcsolat

Amennyiben kérdése vagy észrevétele lenne az oldal müködésével kapcsolatosan, kérjük írjon nekünk a info (kukac) magyaranime.hu levelezési címre.


Partnereink / Fordító csapatok