GY.I.K.

Magyar Anime

Gyakori kérdések nálunk:

A visszaszámláló egy megállapodás miatt jelenik meg, ami köztünk, a MagyarAnime.hu és az adott Fansub csapat között jött létre. A számláló lejártáig a Fansub oldalán tekinthető meg az adott epizód, utána már nálunk is.

Amint az visszaszámláló eléri, a nullát az adott epizód ismét visszakerül a főoldalra a "Ma megjelent" epizódok közé!

A Nightorizon-FanSub csapat munkái 3 nap csúsztatással fognak érkezni.
A Mahou Fansub csapat munkái 3 nap csúsztatással fognak érkezni.
Az Astarosub csapat jelenleg 1 animének az utolsó 3 részére kért csúsztatást, a többire nem.

Azért mert azok a részek csúsztatva vannak amint a számláló lejárt megjelenik a főoldalon már megtekinthető állapotban.

A fansub csapatok kezdeményezésére a letöltési funkció gombok törlésre kerültek. Továbbiakban kizárólag a magyaranime.hu csapatok munkái alatt fogjátok a letöltési ezeket megtalálni egyéb esetben a fordító csapat oldalára felmenve, illetve böngésző kiegészítőkkel tudtok letölteni.

A fansubok oldalán megtaláljátok a .srt/.ass felirat fájlokat is amihez ha megfelelő forrásból találtok 1080p vagy 4K minőségű videót találni akkor még jobb minőségben élvezhetitek az animéket.

Csapatok oldalának linkjét megtaláljátok a viedók alatt és az adatlapokon is!

Downloadhelper kiegésztő


1., Nyissa meg a böngészőjéhez specifikusan írt hivatalos oldalt. (lentebb vannak a linkek)
2., Kattintson a "Telepítés" vagy "Hozzáadás a Firefoxhoz" gombra. (Kék nagy gomb)
3., Engedélyezze a telepítést.
kep
4., Nyissa meg a linket, ahol a videó található. (Például: Link )
5., A böngészője jobb oldalán a címsor magasságban megtalálja a kiegészítő ikonját, amire rákattintva máris eléri a videókat.
kep
6., Amennyiben a "Letöltési módszer" lehetőség jön elő, akkor válassza a "Böngésző használata" lehetőséget, ha rendelkezik letöltés kezelő szoftverrel , akkor azzal is társíthatja.


Böngésző specifikus linkek:
Firefox: Link
Chrome: Link
Opera: Link
Edge: Link

Downloadhelper hivatalos oldala: Link

feltöltés alatt...

https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/zenmate-free-vpn-best/
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/browsec/
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/touch-vpn/

feltöltés alatt...

https://addons.opera.com/hu/extensions/details/opera-vpn/

feltöltés alatt...

https://chrome.google.com/webstore/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno
https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-free-vpn%E2%80%93best-vpn/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme
https://chrome.google.com/webstore/detail/1clickvpn-free-vpn-for-ch/fcfhplploccackoneaefokcmbjfbkenj

Az idelátogatók is tudják használni az oldalt, de a regisztrációval feloldható a látogatói korlátozások, mint például a HD tartalmak. A regisztráció egy teljesebb élményt tud nyújtani a felhasználók számára. TELJESEN INGYENES!

A HD tartalmakat és a korlátlan megtekintést, illetve sok egyéb hasznos funkciót.

Igen, van rá lehetőség, az oldal alján található támogatás képre kattintva.
A TÁMOGATÁS NEM KÖTELEZŐ JELLEGŰ! ELLENSZOLGÁLTATÁST NEM BIZTOSÍTUNK ÉRTE!

Csak egy KÖSZÖNJÜK! az, amit tudunk neked biztosítani érte.

Az oldal fejlécénél az Anime menü pontot lenyitva a Várható szériákra kattintva kiválaszthatod egy anime adatlapját, ahol megtalálható a megjelenés dátuma. (https://magyaranime.hu/anime/varhato-szeriak-1/)

Az oldal fejlécénél az Anime menüt lenyitva a megjelenések menü pontban lehet látni a körülbelüli megjelenés napját. (https://magyaranime.hu/anime/megjelenesek/)

Főként adatvédelmi szempontból van így kialakítva, nem mindenkit a jó szándék vezérel.

Ennek több oka is lehet: a leggyakoribb a spam, illetve a trágár, lekezelő beszéd a komment szekcióban.

Ilyen esetekben általában 20 perces kitiltás kap az adott felhasználó.

A karbantartási munkálatokat az oldalon fellépő esetleges hibajavítás, bővítés vagy előre nem látható leállás miatt szoktuk beiktatni.

A karbantartás várható idejét és leírását mindig a Discord szerverünk #hírek-és-események csevegőben lehet elérni.

Discord csatlakozás: https://discord.gg/bKuWUSjUct

Aki több hónapja inaktív vagy obszcén felhasználó névvel rendelkezik azokat szoktuk szűrni.

A MagyarAnme.hu egy animés gyűjtő oldal, azaz a mások által közzétett videóknak a linkjeit gyűjtjük össze és jelenítjük meg.

Linkgyűjtéssel, animefordítással és weboldal fejlesztéssel foglalkozunk (magyaranime.hu, animeinfo.hu)

Ha valaki a csapat tagja szeretne lenni, akkor a discord szerverünkön tud minket elérni!

Sokan abban a tévhitbe vannak, hogy mindent mi fordítunk, ez nem igaz, rengeteg FanSub csapat van (fordító csapat), akik aktívan fordítanak a mai napig! A saját munkáinkat "Fansub: MagyarAnime.hu" címkével találjátok meg.

Az anime adatlapokon fel van tüntetve a Fansub, a nevükre vagy a bannerükre kattintva átirányít az oldalukra, akkor nincs feltüntetve ha, nem tudjuk ki a fordító csapat!

Ez a "feszültség/gyűlölet" főként a kommunikáció hiánya és a félreértések miatt alakult ki. Jelenleg is azon vagyunk, hogy megpróbáljunk valamiféle kapcsolatot ápolni a többi fordító csapattal is.

A felhasználónevet meg lehet változtatni, ha megkerestek minket discordon vagy elektronikus levélben [info@magyaranime.hu]

Az email címet kizárólag úgy tudjátok megváltoztatni, ha a jelenlegi és az új email címről is írtok nekünk egy elektronikus levelet, amelyben az email cím megváltoztatását kéritek. A levélbe mindenképp írjátok le a felhasználóneveteket! [info@magyaranime.hu]

A saját profilodon lehet jelszót változtatni a JELSZÓ MÓDOSÍTÁSA gombra nyomva. (Jelszó módosítás)

Több oka is lehet, például: nem PNG a formátum, vagy több mint 1000kb és nem megfelelő a felbontása (ami minimum 320x320 pixel kell, hogy legyen). A hiba abból is adódhat, hogy nem megfelelő képarányú képet próbálsz feltölteni. (Például: 1000x320)

A saját profilodon lehet törölni a fiókodat a FIÓKOM TÖRLÉSE gombra nyomva.

A magyaranime.hu nem felelős az oldalon megjelenő tartalmakért. A weboldalon megjelenő videókat, képeket, zenéket és más tartalmakat az oldalunk tulajdonosa nem birtokolja vagy tárolja. Az összes videó, kép, zene (beleértve az oldal logóját is) egy harmadik fél weboldaláról származik.

A magyaranime.hu nem tölt fel szerzői jogokkal védet tartalmakat a saját szerverére, illetve nem tölt fel a harmadik fél weboldalára, valamint nem tárol linkeket a weboldalon. A magyaranime.hu csupán a harmadik felek weboldaláról származó linkeket jeleníti meg egy olyan felületen, amely a felhasználók kényelmét szolgálja (beleértve a harmadik felek oldaláról származó reklámok és nyomkövetők blokkolását).

A magyaranime.hu csak lejátssza az olyan weboldalak linkjeit, mint például az indavideo.hu, eltávolítja a hirdetéseket, majd beágyazza ugyanazt a tartalmat, amelyet a korábban említett harmadik felek töltöttek fel.

A magyaranime.hu oldalon való böngészés során egy videó linkjére kattintva Ön egy harmadik fél által feltöltött és tárolt tartalmat tekinthet meg, így a magyaranime.hu nem vállal felelősséget ezekért a tartalmakért.

Minden itt megjelenített védjegy, videó, kereskedelmi név, szolgáltatási védjegy, szerzői jogokkal védett tartalom és logó a megfelelő tulajdonoshoz/céghez tartozik. A magyaranime.hu nem felelős azért, amit a harmadik felek a saját weboldalukra töltenek fel.

Arra kérjük a szerzői jogok tulajdonosait, hogy ismerjék fel, hogy a beágyazott videók a fentebb említett különböző weboldalakról származnak. Ha Ön bármilyen jogi problémába ütközik, akkor kérjük, vegye fel a kapcsolatot a megfelelő média tartalom tulajdonosával / szolgáltatójával.