Csapatunk

Magyar Anime

Discord & Web főadminisztrátor

profil_kep

[MA] El3ctro

Hali! Bálintnak hívnak és Főadminisztrátorként tevékenykedem a Magyar Animénél. A feladataim közé tartozik: animék linkelése, hibás epizódok cseréje, kérdésekre válaszolás. Amolyan problémamegoldóként is lehet tekinteni rám. Discord: El3ctro(Bálint)#9418
profil_kep

[MA] Mentor

Egy háttérben meghúzódó, csendes csapattag vagyok. Amikor már én beleszólók valamibe akkor ott nagy a gond. Szerencsére ritkán szokott előfordulni. Anime iránti „tudatos” szeretettem még az Animax csatorna indulásakor a Bleach szériával kezdődött. Természetesen előtte is néztem, animét (pl.: Dragon Ball) csak akkor még „mese” kategória volt számomra ez a műfaj. Gyorsan eljutottunk oda, hogy a Mondo magazint is havi szinten megvásároltam. A web fejlesztés és szerverüzemeltetés az oldal indulása előtt is érdekelt és vonzott. Az oldal egyik fő oka az, hogy elindult, mert meguntunk a 20 oldalon való regisztrációt a barátokkal, illetve videó megosztó portálokon lévő keresgélést. Ezután már hamar meg is lett az ötletünk egy automata link gyűjtő oldalt létrehozni a gyorsabb és élvezhetőbb anime nézésre. A weboldal fejlesztése a fő Tevénykenységem a csapatban, de természetesen mindent megoldok, amit éppen szükséges.
profil_kep

[Adminisztrátor] Rimuru

Sziasztok! Rimuru vagyok, animét lassan 8 éve nézek folyamatosan szünet nélkül. Én egy elég hangos csapat tag vagyok főleg előtérbe szoktam lenni. Az oldal létrejötte egyik főbb oka az hogy meguntuk a töménytelen mennyiségű oldalakon a regisztrációt és más portálokon a keresgélést így (Mentor)-tól meg is született az ötlet azaz a magyaranime.hu weboldal. A discord fejlesztése a fő tevékenységem a csapatba, de természetesen minden problémát megoldok amit csak tudok. Bármi kérdésetek vagy panaszotok van discordon keressetek bátran, hisz Nem vagyok rossz nyálka


Szöveg-kezelő

profil_kep

[Szövegkezelő] Cuntor

Halihó! Cuntor vagyok, rengeteg animét láttam már, így ebből adódóan el is akartam kezdeni ezzel foglalkozni. Hát a Magyar Anime teljesen jól jött a maga segítőkész közösségével és vezetőségével. Szöveg-Kezelőként tevékenykedek az oldalon és a Discord szerveren pedig Moderátor vagyok. Bármiben segíthetek nyugodtan keressetek ott.


Fordítók

profil_kep

[Fő-Fordító] Dominik

Sziasztok!
Dominik vagyok 17 éves anime függő. Ez a függőség 2021 márciusában kezdődött. A kedvenc cuccaim közé tartozik többek között a High School DXD és ebből adódóan az ecchi műfajból fogyasztok többet a kelleténél. Sokan nem tudják de nagy vámpíros anime imádó vagyok. De ezek mellet imádom az action, fantasy, harem témájúakat is viszont nem vetem meg a többit sem.
profil_kep

[Fő-Fordító] Humi

Humi vagyok, szeretem az animét és az angolt, szóval gondoltam kipróbálom a fordítást. Egy tök jó kihívást találtam benne, és örülök, hogy a csapat része lehetek.
profil_kep

[Fordító] Atesz

Sziasztok! Atesz vagyok, animét 1 éve nézek szóval elég friss vagyok az animék világában. Viszont ez idő alatt nagyon megszerettem, mangákat is olvasok szabad időmben.
profil_kep

[Fordító] Bloom

Sziasztok! Bloom vagyok. Pici korom óta animézek már, még az Animax idejében kezdtem, és azóta nagyon szeretem. Mivel a nyelvekkel is szeretek foglalkozni, gondoltam ötvözöm ezt a két szenvedélyem és fordítónak állok. Örülök, ha a munkámmal segíthetem a közösséget❤
profil_kep

[Fordító] Mil

Sziasztok! Mil vagyok, újonnan jelentkezett anime-fordító. Fordításban 6 hónap tapasztalatom van. Kedvenc animém nincsen, viszont kedvenc műfajom az Isekai, Romcom és néha napján Shounen-t is kedvelem.
Bármi kérdésed van, vagy csak beszélgetni szeretnél Discordon megtalálsz :D.
Ui.: Pingeljétek Rimuru-t, imádja ;)
profil_kep

[Fordító] Kele

Kele vagyok és szeretem a jó szópoénokat.
profil_kep

[Fordító] Spurkly

Sziasztok, Spurkly vagyok és szeretem az almalevet.
profil_kep

[Fordító] Wundy

Üdv Mindenkinek! Wundy vagyok! Több éve nézek animéket, leginkább a történetek és a karaktereknek az eredet sztorijuk, a különböző Világok és azok megjelenése fogott meg és nyűgözött le. ^^ Fordítóként vagy az oldalon Fordító újoncként kedvemet leltem/lelem ennek a fajta foglalkozásnak, hogy az új anime szezonból ill. régebbi animéknek a fordításaival/folytatásaival foglalkozzak és törődjek.
profil_kep

[Fordító-Újonc] Alex

Nincs adat.
profil_kep

[Fordító-Újonc] Death4R

Sziasztok! Death vagyok, egy új anime fordító. Kb 5-6 éves korom óta nézek animét, bár kisebb szünetek azért voltak.
Imádom az angol-t és (szerintem) elég jól is beszélem, így jelentkeztem fordítónak, hogy kipróbáljam magam.
Nem bántam meg, és nagyon élvezem ezt az új kihívást, meg persze a társaságot is ahová csatlakoztam.
Ha bármi kérdésed lenne, keress nyugodtan Discordon. Peace!
profil_kep

[Fordító-Újonc] Erich

Sziasztok! Erich vagyok 19 éves egyetemista. Kb. 1 éve nézek animéket és olvasok mangákat. Egyetem mellett gondoltam, ha már megtanultam angolul akkor szabadidőmet fordítással tölteném el, emellett szeretek nyelveket tanulni.
profil_kep

[Fordító-Újonc] Nimród

Nincs adat.
profil_kep

[Fordító-Újonc] Stofy

Baracklé gang
profil_kep

[Fordító-Újonc] Szala

Hali, Szala vagyok, 18/f. A Discord szerver megszületésével párhuzamosan csatlakoztam az első fordítók egyikeként a csapathoz. Csak egy fordító vagyok a sok közül, akikkel próbáljuk szebbé tenni az oldalt önfeláldozó munkánkkal. Ha van egyéb kérdésed, nyugodtan keress fel Discordon.
profil_kep

[Fordító-Újonc] Viktor

Nincs adat.


Lektorok

profil_kep

[Fő-Lektor] Ash

Sziasztok Ash vagyok.
A MagyarAnime egyik Lektora, és leghülyébb tagja is egyben.
Egy átlag srácként hivatkozok magamra, aki 3D modellekkel foglalkozik.
A szerveren általában voice-chaten megtalálnak az emberek, és akkor egy jót játszunk vagy beszélünk.
Emellett nem vagyok Ady fan csak rajtam maradt ez a kép.
Legyen csodaszép napotok, és jó szórakozást az [MA]-n. :)
profil_kep

[Fő-Lektor] Bleed

Sziasztok! Bleed44 vagyok. 2019 óta nézek már animéket és amit a legjobban megszerettem bennük az az , hogy hogy ábrázolják őket, más a stílusa, más hogyan mesélik el a történeteiket és sok különböző műfaja van. Lektorként tevékenykedem a csapatban. Animéket és mangákat egyformán nézek és olvasok.(mangákat megéri olvasni)
profil_kep

[Lektor] Cyrox

Yahallo! CyroX vagyok! Lektor a [MA]-nél. Nagyon jó, hogy elvállaltam ezt a munkát, jó fej emberekkel ismerkedhettem meg e Discord szerveren.
Megtalálsz TikTok-on---->arataedit néven, Discord-on CyroX#0297 néven. És nagyjából 1 éve anézek de nem is bánom. Nagyjából ennyi lenne a rólam szóló bemutatkozás! :) JoBros: [MA] Humi , [MA] Dominik <3
profil_kep

[Lektor] Suzuya

Suzuya vagyok, és szeretem az animét. Nemrég óta nézek, de ez idő alatt nagyon megszerettem. Ha szeretnél mást is tudni rólam, nyugodtan írj privátba discordon
profil_kep

[Lektor-Újonc] Cseb

Nincs adat.
profil_kep

[Lektor-Újonc] Dénes

Nincs adat.
profil_kep

[Lektor-Újonc] Zagreus

Nincs adat.
profil_kep

[Lektor-Újonc] Mr.Beno

Üdv, Mr.Beno vagyok!
Újonc lektor vagyok a Magyar Anime oldalon. Szeretem az animéket és sokáig néztem a srácok munkáját, és mindig csodálkozva vettem észre, hogy mennyi munka lehet minden epizód lefordításán, ezért határoztam el magam, hogy én is beszállok a munkafolyamatokba egy kicsivel, ezzel is visszaadva a közösségnek valamit. :)
Magamról: kedvenceim a romantikus animék és nem bírom a logikátlan bugyutaságokat, amik csak a comedy részről szólnak, vagy csak szimplán értelmetlenek. Minden sorozattal kritikus vagyok, erről ad tanúbizonyságot, hogy MyAnimeList-en csak 5 darab 10 pontos animém van, pedig már többezer epizódot láttam. Kedvenc animém a Hige wo soru.
Magamról extraként: nem vagyok Benő, hanem csak Beno.
(a barátaimnak persze, a többieknek csak Főnök!)