5
626

Link Click Special (Episode 5.5)

[ID#2812] Shiguang Dailiren Fan Wai Pian Biwu Zhaoqin
8 Értékelés

A Time Photo Stúdióban Lu Guang és Cheng Xiaoshi különös munkákat vállalnak el. Különleges képességeik segítségével képesek belépni a fényképekbe—és ezáltal a múltba is. Az egyik ilyen történet Liu Siwenről szól, akinek egyetlen vágya az, hogy feleségül vegye igaz szerelmét, Ou Yangot. Azonban a lány apja a harcművészetek mestere és nem akarja a lányát egy kívülálló udvarlóhoz adni, hacsak Liu Siwen le nem győzi őt egy becsületes párbajban.

Hosszú évek próbálkozásai és kudarcai után Liu Siwen azon kapja magát, hogy Lu Guang és Cheng Xiaoshi segítségét kéri. A két fiú kidolgozik egy tervet, hogy túljárjanak Ou Yang apjának az eszén, de ami elméletben könnyűnek tűnik, az nem mindig kivitelezhető a valóságban...
[Adatlapot fordította: Kele]

  • Típus: Sorozat
  • Állapot: Befejezett
  • Megjelenés: May 28, 2021
  • Epizódok: 1 / 1
  • Értékelés: 4.88 / 5 (8 értékelő)
  • Műfajok: Dráma, Fantázia, Szupererők,
Epizódok

Hozzászólások
Anifan017
Anifan017 - 1 hónap, 24 nap, 11 óra, 48 perc

Ezt még nincs szinkronizálva japánul?

ookami
ookami - 1 hónap, 24 nap, 123 perc

@Anifan017 valószínűleg nem is lessz mivel kínai ami már a nevekből is látszik. A kínai animék nem igazán szoktak kapni másik szinkront tudtom szerint.

krigin
[AstaroSub] Krigin - 1 hónap, 24 nap, 8 óra, 6 perc

van , de úgy ne várd. Mivel nincs hozzá angol felirat , és máshogy tördelik a szöveget mint a kinaiak , meg a mondatokat is máshogy fejezik ki .