279
231 324

Isekai Meikyuu de Harem wo

[ID#2703]
359 Értékelés

Michio Kaga, az élettel és a társadalommal küszködő középiskolás diák az interneten bolyong, és egy furcsa, öreg weboldalon landol. A számos kérdést és egy pontalapú rendszert tartalmazó weboldal lehetővé teszi, hogy egy karakterhez készségeket és képességeket alkossunk. Karakterének kidolgozása után Kaga egy játékszerű fantáziavilágba került, és erős férfiként születik újjá, aki bálványszintű lányokat is meg tud hódítani. Így kezdődik a csalás és hárem itatta legenda egy újjászületett férfiról!

(Forrás: MAL News)
[Adatlapot fordította: Death4R]

  • Típus: Sorozat
  • Állapot: Befejezett
  • Megjelenés: Jul 6, 2022
  • Epizódok: 12 / 12
  • Értékelés: 4.67 / 5 (359 értékelő)
  • Műfajok: Akció, Kaland, Fantázia, Romantikus, Ecchi, Hárem,
Epizódok

Kapcsolódó művek
Hozzászólások
Knoxville
Knoxville - 122 óra, 23 perc

Tök jó a story , meg tetszett végig , és köszi a munkátok , de... Miért kell 10 percig a kaját , meg a kertészkedést nézni? A fél anime ilyen semmilyen jelenetekkel volt tele :( (fejlődés , harc alig volt )

Horotu
Horotu - 119 óra, 25 perc

Huu ez nagyon jó volt nagyon élem ezt az animét köszönöm a feltöltést

AmonRB
AmonRB - 117 óra, 40 perc

én is ilyet akarok...

Tollans
Tollans - 113 óra, 8 perc

Kis észrevétel forditással kapcsolatban 4:35nél nem a kalandor kasztról hanem a Hős kasztról kérdez (manga + megnéztem angol nyelven az miatt tudom hogy mit kérdezett).

mentor
mentor - 112 óra, 27 perc

Jeleztük a csapat felé.

Mclood
Mclood - 112 óra, 23 perc

nagyon jól indult a stpry , de az utolsó rész az egy katyvasz :/

hiro147b
hiro147b - 19 óra, 43 perc

legjobb az evben

ZoroRoronoa
ZoroRoronoa - 16 óra, 33 perc

maga az anime jó lett volna , de nagyon lassan haladt. más 12 részes animében eddig a sztorit kb 4 vagy 5 részben letutták volna , bár utána néztem és a manga is ugyan ijen lassú.

Lordmomo21
Lordmomo21 - 12 óra, 46 perc

HATALMAS NAGY SPOILER . hogy is mondjam. kb 3 rész kellet 1 karakternek (roxanne és további 8 rész még 1 karakternek (sherry) tovább lehetett volna vinni még legalább 10 részel hogy az összes csaj rendesen be legyen mutatva és hogy hogyan gyűjtötték a pénzt rájuk és milyen kalandokon mentek kersztül a amiatt. erre meg kapunk egy 1 részes csapni való befejezést aminek a fele nem is a csajokra megy el hanem más dolgokra a rész végén meg speedrunban veszik meg a csajokat.

Tollans
Tollans - 116 perc

@Lordmomo21 A végén amikor speedrunba veszi meg a csajokat az végig időugrásokkal történik csak nem irták ki

Gergelaszlolorand
Gergelaszlolorand - 9 nap, 23 óra, 32 perc

Elég kár hogy így le rövidítik mindig az ijen jó Animék et nagyon jó volt remélem lesz 2 évadja köszönöm szépen az eddigi munkát

Alastor
Alastor - 9 nap, 23 óra, 11 perc

Remélem lesz "konkrét" folytatás mert ennek kell ám
Best Isekai Anime/Hentai Ever
Ezt nem lehet elverni

Tollans
Tollans - 9 nap, 232 perc

Illene folytatás mert sok nagyon népszerű isekainak az alapja ez az anime. Az egyetlen negativuma a lassú de alapos világépítése (mangába mérföldekkel alaposabb volt. PL a olyan is volt az elején hogy a csávó addig reroll-olt amig nem kapta meg a maximum 99 kiosztható bonusz skill pointot(animéből ez kimaradt)

csirko93
csirko93 - 9 nap, 19 óra, 49 perc

Részemről egy kicsit összecsapták az anime végét. A mangát ugyan nem láttam , de a végén kb 2 perc alatt megmutatta az összes lányt , mintha azt sugallná az anime h nem lesz folytatás , de azért megmutatjuk még a lányokat , ha már az első epizódban szó volt róluk. De remélem tévedek , mert tényleg jó kis 12 rész volt.

Warusz
Warusz - 9 nap, 9 óra, 56 perc

Megnéztem és sajna szódával 1x elmegy. Az elején még azt gondoltam valami érdekes történetet össze hoznak , de nem. Érdekelt volna , hogy a lányok miért lettek rabszolgák , de semmi erről. Rutina aki gondolom , hogy elf sem tűnt olyannak aki rabszolga lenne sőt mintha nem igazán akart volna elsőnek csatlakozni. Szóval érdekelt volna egy kidolgozott esetleg kicsit harcosabb történet , de erre tessék egy csapásra tessék össze lett dobva azt hajrá... Illik is a szereplőnkre ,

bakabazs
bakabazs - 8 nap, 245 perc

Köszi a fordítást nektek lesz ennek az animénak még második évadja?

Mordor92
Mordor92 - 7 nap, 21 óra, 58 perc

Ha Jrpg jellegű játékok érdekelnek , nézek gameplay-t vagy én magam játszok vele. Ha érdekel egy kis "soft hentai" akkor azt nézek... ahogy előttem már leírta valaki , ha főhősünk 2 bites , akkor a jövendőbeli "kedves" társának miért kell egy bitesnek lennie? :) Ha egy Anime ötvözni akar műfajokat-stílusokat , 12 részre szűkítve NE abszolút releváns dolgokkal , meg a légyottokkal menjen már el 5-6 perc... Az "arigatou goseimasta"-ból pedig ivójáték

Trucker39
Trucker39 - 6 nap, 130 perc

Jó történet is lehetett volna. Olyan ez számomra , mint egy szépen terített vacsora. A gond ott kezdődik , hogy az előétel , gyenge minőségű , a főétel száraz és nagyon kevés. A desszert viszont végtelenül sok és rettenetesen túl van édesítve. A "szakácsnak" üzenem , jobban figyeljen az összetevők arányaira és az ízesítésre. Sajnos csak 2 csillagot tudok adni rá.

Kocsmaborozo21
Kocsmaborozo21 - 4 nap, 21 óra, 16 perc

Nagyon jó volt köszönöm.

H3llboy
H3llboy - 4 nap, 2 óra, 24 perc

Hát ez k*rva jó anime. Csak ajánlani tudom. A 12. rész vége , az meg fenomenális.