198
136 622

Kanojo Okarishimasu 2nd Season

[ID#2656] RentaGirlfriend 2. évad
242 Értékelés

A Kanojo Okarishimasu második évada.
[Adatlapot fordította: Atesz]

  • Típus: Sorozat
  • Állapot: Befejezett
  • Megjelenés: Jul 2, 2022
  • Epizódok: 12 / 12
  • Értékelés: 4.65 / 5 (242 értékelő)
  • Műfajok: Komédia, Romantikus, Iskolai, Fiúknak,
Hozzászólások
Nekho
Nekho - 22 nap, 39 perc

@csabihun Chizurut mert jó nő , Én egy Kazuya x Sumi-t adnék hiszen Sumi lenne Kazuya jelleméhez a tökéletes barátnő , de kiváncsi vagyok vajon képpes lesz-e felnőni Chizuruhoz , (SPOILER: A mangábban már eggyütt vannak.)

Kadam396
Kadam396 - 21 nap, 21 óra, 49 perc

Sziasztok egy hét múlva az anime lezárul , vagy még lesz folytatása?(Mármint 3. Vagy 4. Évad)

Spurkly
[Fordító] Spurkly - 215 óra, 11 perc

@Kadam396 az anime nem fog lezáródni , de a következő évad sem lett még bejelentve. valószínűleg lesz , csak ennek az évadnak a sikerétől , blue-ray eladásoktól meg ilyenektől fog függeni mikor (pl 1-2év múlva).

Kirito94
Kirito94 - 29 óra, 55 perc

Én úgy olvastam hogy elméletileg a 3ik évad meg kapta az engedélyt. Így 23 tele vagy 24 tavasz al várható előre láthatólag.

Ahwri
Ahwri - 19 nap, 21 óra, 31 perc

@Nekho most komolyan.. miért kell spoilerezni? :)

Tollans
Tollans - 17 nap, 13 perc

10 perce bejelentették a 3. évadot.

Spurkly
[Fordító] Spurkly - 16 nap, 8 óra, 45 perc

GG , harmadik évad bejelentve , az sokkal jobb lesz mint ez:3

Petykesz
Petykesz - 16 nap, 6 óra, 55 perc

Ez az évad az előzőhez képest kurva gyenge volt.

kirlypaprika
kirlypaprika - 15 nap, 248 perc

Egyet értek @Petykesz -el és @ Spurkly -vel is.

Jaggi
Jaggi - 15 nap, 240 perc

Ő , és a színészi játéka , ahogy ők mondták , Amúgy köszi a szezon fordítását :D

SENPAI
SENPAI - 15 nap, 217 perc

Imádom ezt az animét! Szerintem hozta az előző évad színvonalát minimum bár azt nem tudom eldönteni hogy túl is szárnyalta e. Alig várom már a 3. évadot már csak azért is mert már túl vagyok a mangán (már amennyi kinn van) és a kövi évad tartalma volt az egyik kedvenc részem benne. Már alig várom hogy 2023-ban folytassák. Köszi a feltöltéseket. :)

Anifan017
Anifan017 - 15 nap, 11 óra, 4 perc

Maga az anime jó lenne nagyon jók a női szereplők e maga a főszereplő Kazuya nagyon szarul sikerült , egyáltalán nem szerethető...Most kivételsen örülnék ha hirtelen egy teljesen más külsejű Kazuya jelenne meg az új évadban. Amúgy ezt az egész képernyőn szerepelek dologot olyan egyszerűen meglehetne oldani a mai világban...pláne egy szenilisedő nagymamaának..

Jonszena
Jonszena - 15 nap, 9 óra, 26 perc

Az anime maga zseniális , és végre el kezd kedvelhetővé válni az mc. Örülök , hogy közben bejelentették a 3. évadot!

Coffi
Coffi - 15 nap, 3 óra, 41 perc

Végígszenvedtem.
Bár kellemesen lepett meg , hogy nem rontott a 2. Évad az eddig is alacsonya levő score-ján.

Nekho
Nekho - 14 nap, 12 óra, 15 perc

Végre egy , férfiasabb Kazuya , amúgy csak nekem tűnt úgy hogy Chizuru napapája , olyan személyiségel bír mint főhősünk , mintha ő és a namája azt mutata volna meg milyenek lesznek Kazuya és Chizuru ha már jó pár évtizde házasok lennének.

Sens0r
Sens0r - 14 nap, 7 óra, 35 perc

Egyszerűen nem akarom elhinni , hogy ezt az animét valaki "végigszenvedi". Én élveztem minden pillanatát ennek és az első évadnak is egyaránt. Szerintem marha szórakoztató! A legkedveltebb sorozataim között tartom számon. Dehát... Kinek a pap , kinek a papné.

ratanark12
ratanark12 - 13 nap, 1 óra, 14 perc

Hát ez egyszerűen egy pocsék évadzárás volt , az első évadé se volt egy erős zárás de ez még annál is jóval gyengébbre sikerült!

Mathiass
Mathiass - 11 nap, 4 perc

Végre vége van. Ha elkezdek egy animét befejezem , de momentán az ilyeneknél szenvedek és skippelgetem folyamatosan a perceket xd
Örülök hogy vége

Orbanzsolt
Orbanzsolt - 140 perc

Fuuu erre idot pazarolni.... te halatlan picsa egy koszonom nem fer ki a szadon csak feltetlen segitsen neked mindenki.... az osszes masik szereplo nagyon tetszett kiveve a ket foszereplot vagy is csak az eggyik mert a srac konkretan mellekszereplo... most komolyan egy kis halat nem tudna ki mutatni a srac egy pincsi de meg erdemelne egy koszonomot de nem tud mast csak hogy idiota.. huuu jajj de aranyoos... mint macskat szarni...

Orbanzsolt
Orbanzsolt - 134 perc

Sajnalom kicsit ideges vagyok , 2 evadig vartam es meg mindig semmi elorelepes , a srac papucs mikozben ott a sok remek lany korulotte , a lany meg hiaba csonkacsaladba nott fel elkenyeztetett , ( persze hajta az almait ne ertsetek felre) hol marad a koszonom azok utan hogy a srac az eggyetlen aki segit neki barmi van? Meg ertem a csalad az elso mamajaval foglalkozik de ha mar folyamat ott van a sarkadon a kis szarny ami segit egy kicsit lehetlen halasabb is egyszer nem segitett amihez koze nem volt