15
149 674

Sword Art Online - 1. évad

[ID#131]
101 Értékelés

2022-t írunk, piacra dobták a várva várt SAO-t. A NervGear nevű VR (Virtual Reality) sisakkal – mely minden érzéket irányít az agyon keresztül – képesek a játékosok belépni a játékba. Rögtön a kiadása után elkapkodták az összes példányt, amit csak limitáltan adtak ki. Így 10.000 játékos kezdhette meg kalandjait az online világban. Ifjú főhősünk, Kirito egyike volt a szerencsés 1.000 Beta Testernek, így ő már tapasztaltabban kezdhette a játékot. Miután belép a játékba, megismerkedik egy Klein nevű játékossal, akinek segít a játékban eligazodni, megmutatja neki az alapokat. Azonban rögtön az első nap azzal kell szembesülniük, hogy a játékból nem lehet kilépni. Hamar fény derül ennek okára, amivel Akihiko Kayaba, a SAO és a NervGear megalkotója szembesíti a játékosokat: Ez nem hiba, ő csinálta ilyenre a játékot. Az egyetlen mód a szabadulásra és a valóságba való visszatérésre, mind a 100 szint teljesítése. Ha valakinek az életpontja lenullázódik, nem csak a karaktere, de ő maga is meghal a valóságban: A NervGear egyszerűen megsüti az agyát. Abban az esetben is ugyanez történik, ha valaki leveszi róluk a sisakot a valóságban. A történet így már nem csak móka, szembesülünk a halállal is és természetesen a kötelékek fontosságával, bár az emberek sötét oldala itt is megmutatkozik. Kirito mellett több ember sorsát is megfigyelhetjük, akikkel találkozik az útja során, van, aki csak egy rész erejéig fog középpontba kerülni és van, aki többször is feltűnik. Le tudják-e győzni Akihiko Kayaba világát? Túléli-e Kirito? Nos, természetesen akit érdekel, nézze meg az animét!

  • Típus: Sorozat
  • Állapot: Befejezett
  • Megjelenés: Jul 8, 2012
  • Epizódok: 25 / 25
  • Értékelés: 4.65 / 5 (101 értékelő)
  • Műfajok: Akció, Kaland, Fantázia, Romantikus, Játékok,
Hozzászólások
Exoyyy
Exoyyy - 1 hónap, 24 nap, 31 perc

nagyon jó anime

proo87654
proo87654 - 1 hónap, 23 nap, 22 óra, 35 perc

@Exoyyy igen az első évad fantasztikus volt de figyelmeztetlek a második évad első 5 része után garantálom hogy szenvedni fogsz a továbbnézésével mivel annyira unalmas és fárasztó lesz hogy el fog menni a kedved a többi évad megnézésétől.
Én megnéztem a második évadot teljesen és tervezem folytatni a harmadik évaddal de kell kis idő hogy kedvet kapjak hozzá.
Neked pedig sok sikert

Azuli
Azuli - 1 hónap, 23 nap, 215 perc

Ja a 1 évad első fele tényleg jó de utána ful eltér az anime az alapoktól és a 3 adik évadnál lehet érezni a SAO-s hangulatot ujra és a 4 edig évad vége is szörnyű 24 percig a Kirito-t kiabálnak több részen át ideg ölő de sok sikert végig nézni mert amúgy egy jó alkotás.

Seirou
Seirou - 1 hónap, 23 nap, 16 óra, 23 perc

Majdnem teljesen egyetértek @Azuli -val. Annyiban tér el részemről a vélemény , hogy bár 2. évad témájában mondhatni C vágányra futott , kellemesen elütöttem vele az időt. Na meg a 4. évad vége... Azon én is kiégtem kicsit -.-" @proo87654 -nek csak annyit mondanék , hogy ha sikerült átszenvedned magad a 2. évadon , akkor ne várj sokat a 3-al. Összességében csípem a franchise-t. Az első két évadot 3-szor ledaráltam már... meg az Ordinal Scale-t 2-szer :3

pokman
pokman - 1 hónap, 23 nap, 6 óra, 27 perc

@Azuli az első évad felétől a 4. évad első részének a kezdetéig egy nagy szar az egész és a 4. évad második felének a végét is el kellet b*aszni. Őszintén nem tudom a szerkesztők mit gondoltak? Hogy tapsviharban törünk minden alkalommal amikor Kirito nevét kimondják vagy Asuna-t bőgni látjuk (vagy amúgy az összes többi női főszereplőt)?

Exoyyy
Exoyyy - 1 hónap, 22 nap, 16 óra, 30 perc

A karakterek nagyon jól ki vannak alakítva az érzelmek stb sztem nem rossz anime nagyon megfogott aranyosak ..

SilverWolf
SilverWolf - 1 hónap, 21 nap, 22 óra, 27 perc

Kedves Pokman neked komoly szemüvegre van szükséged. Ne gondold , hogy az a aíme műfajban 5-6 évadonként keresztül csak pörgés és pörgés van itt mást is ki szoktak fejezni nem csak a harcot és a gyilkolást . Ha erre vágysz akkor keresgélj a donghuák között az Anime nem neked való annak sokkal mélyebb jelentése van ami nem ért el téged sajnálatos módon .

SilverWolf
SilverWolf - 1 hónap, 21 nap, 22 óra, 23 perc

Valamint már láttam legalább 2-szer az összes rész az utolsó évad végéig .

Minato94
Minato94 - 1 hónap, 1 nap, 249 perc

@SilverWolf én is már legalább 4-5 végig néztem

sergant
sergant - 1 hónap, 1 nap, 2 óra, 9 perc

Hali.
Szeretnék érdeklődni hogy a" Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online "felkerül e az oldalra.

Trucker39
Trucker39 - 1 hónap, 1 nap, 1 óra, 7 perc

@sergant: Szerintem fent van. 2 évad a neve. Ha beleolvasol , az lesz a GGO

Feketekorbacs
Feketekorbacs - 1 hónap, 19 óra, 3 perc

@Trucker39 az egy külön sorozat , más szereplőkkel a Gun Gale világán.

Trucker39
Trucker39 - 1 hónap, 2 óra, 36 perc

@Feketekorbacs Közben rájöttem , miről van szó. Láttam is a sorozatot. Kanzaki Elza , pontosabban az énekszinkronja nagy kedvencem azóta is (ReoNa).